Kundservicemedarbetare

Nu har vi en ledig tjänst på vår kundtjänstavdelning.

Kort arbetsbeskrivning:
Arbetet innebär direktkontakt med kunder, både via mail och telefon. Förutom ren orderhantering, websupport och försäljning innebär det också att hjälpa våra kunder med faktura- och leveransfrågor, returer och reklamationer. I tjänsten ingår även till viss del att delta på olika mässor och kundevent samt en del kundbesök tillsammans med våra utesäljare.

Vem är det vi söker?
Dig som har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller av innesälj. Du har ett utpräglat sinne för service och fungerar bäst på en arbetsplats med mycket humor och högt i tak. Självklart är du också en engagerad lagspelare som kan ta egna initiativ och fungerar självgående. Noggrannhet är en egenskap vi värdesätter högt. Har du dessutom ett brinnande intresse för däck och fälg är det extra meriterande!

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Start: Omgående, ansökningar hanteras löpande.
Arbetstiderna: 7.30-16.30

 

Välkommen med ditt CV och personliga brev till jobb@amring.se